RUČNO TKANJE

ručno tkana tunika(pamuk)

ručno tkana tunika(pamuk)

Svet oko nas neprekidno negde žuri. Osvaja budućnost novim tehnologijama i čoveka zamenjuje robotima, a stvarni život –virtuelnim.

 Ako se umorite od toga tempa i poželite da se odmorite i uživate u lepoti boja, veštini preplitanja niti, kreativnosti i ljubavi kaoji su utkani u unikatne odevne predmete i predmete za opremanje enterijera, pogledajte radove radionice Lahesa.

 Radovi su namenjeni savremenim ženama koje žele i umeju da svoju individualnost iskažu i kroz garderobu, koje znaju šta hoće, šta im lepo stoji i koje imaju svoje ideje kako treba da izgleda njihova garederoba.

 Odevne tkanine urađene na drvenom razboju se ne nameću svojom kompozicijom, već ističu osobu koja ih nosi i njenu originalnost koju daje rukom rađena tkanina.

 Odeća i enterijer  su po kroju i motivu inspirisani tradicijom i prate svedenu eleganciju zubuna, kaftana ili košulja.

 Nekada su to modeli mirnih, toplih, zemljanih boja, a nekada su puni veselih boja, izatkani kombinovanjem različitih materijala i neobičnog oblika.

 Ono što im je zajedničko je da su urađeni s ljubavlju, da su nosivi u različitim prilikama i da je svaki primerak unikat.

ŠALOVI

ŠALOVI

ručo tkani šal

ručno tkani laneni šal
dimenz.50×200 cm

ručno tkani šal

ručno tkani pamučni šal
dimenz.50×200 cm

 

ručno tkana torba

ručno tkana torba od pamuka sa heklanim detaljima

 

Copy of F1000026Copy of DSCN0236Rotation of F1000035Rotation of F1000012Rotation of Copy of F1000032DSCN2328Rotation of F1000029F1010001F1000022DSCN2335DSCN2308DSCN2286

Unikat -ručno tkan prsluk

Unikat -ručno tkan prsluk

ručno tkana jakna -unikat

ručno tkana jakna -unikat

Unikat -vunena ručno tkana jakna

Unikat -vunena ručno tkana jakna

ručno tkana haljina

Unikat - ručno tkan šal

Unikat – ručno tkan šal

 

suknja od lanenog platna sa vezom

suknja od lanenog platna sa vezom

ručno tkana tunika

ručno tkana tunika

 

 

torba od jute

torba od jute

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>